Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Zabava / SVE JE LAŽ : Dino Merlin je debelo plaćen za večerašnji koncert iz “crnih fondova” BH Telekoma ?!

SVE JE LAŽ : Dino Merlin je debelo plaćen za večerašnji koncert iz “crnih fondova” BH Telekoma ?!

“Državna” firma  BH Telecom po našim saznanjima ima svoje takozvane “crne fondove” koje SDA koristi u svoje stranačke svrhe. Ti crni fondovi se pune pljačkom korisnika BH Telekom mreže. Svaki poziv građani plate 3-5 feninga skuplje, ako je duži razgovor od 20 – 50 feninga. Sada vi izračunajte koje su to dnevne cifre. Kako građani to mogu kontroliati??? Nikako !

Dino Merlin je poznati škrtac, u Sarajevu za njuega kažu “pekaru hljeb ne plaća”. Tako da upućeni u ovu situaciju dobro znaju da on živi prema onoj njegovoj autobiografskoj “SVE JE LAŽ”. Dino Merlin nikome neće pjevati za džaba, pogotovo ne novogodičnju noć, kada može uzeti za tu “tezgu” od 150,000 do 250,000 KM.

Prema svim ovim našim saznanjima, on je dobro plaćen iz crnih fondova BH Telekoma a SDA stranka je dobila političke poene na jednom plagijatoru koji nema svoje dvije pjesme. Ljudima se predstavio kao “naš Sarajlija” i da to radi džaba, što je velika laž za one koji su u Sarajevu poslije rata i koji ga ne poznaju.

Naravno mi za ovo nemamo dokaze, kao i za mnoge pljačke i prevare SDA stranke i njima bliskih “umjetnika” koji su se obogatili na račun boraca i građana Sarajeva.

 

Revolucija.org

Check Also

BELGIJSKI MEDIJI : Sve laži i podmetačine u vezi raspada i rata u bivšoj SFRJ

Srbija je danas jedina država bivše Jugoslavije, pored Makedonije, koja je još uvek multinacionalna. S …