Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Zanimljivosti / ISPOVIJEST MANEKENKE ŠOKIRALA ČITAV SVIJET : Od beskućnice koja je PROSILA ZA DROGU postala je svjetski supermodel

ISPOVIJEST MANEKENKE ŠOKIRALA ČITAV SVIJET : Od beskućnice koja je PROSILA ZA DROGU postala je svjetski supermodel

Nekada uspješna manekenka Lorna Tucker progovorila je o mračnom djetinjstvu i o tome kako ju je modeling spasio iz pakla droge.

Lorna je sa 15 godina pobjegla od kuće i napustila roditelje i četvero braće i sestara. U početku je živjela kod obitelji svoje prijateljice, ali kada su joj rekli da mora vratiti kući Lorna je pobjegla i od njih i živjela na ulici.

Uskoro je postala heroinski ovisnik.

“Užasan osjećaj, znaš da ti nitko ne treba nitko da bi preživio, ali u isto vrijeme toliko ti jako treba i želiš ljubav”, rekla je danas tridesetogodišnja Lorena za “Independent”.

Vrijeme je provodila u blizini jedne željezničke stanice gdje ju je jednom zapazio modni agent.

“To je bio prvi put da sam se zbog nekog osjećala lijepom”.

Ipak, zbog kaotičnog načina života nije mogla prihvatiti karijeru modela. Sa 16 godina dožiela je čak pokušala i da se ubije.

Srećom, pronašli su je na vrijeme i uz pomoć obitelji i prijatelja uspjela je ponovo povratiti kontrolu nad svojim životom. Samo godinu dana kasnije prihvaća ponudu, a par mjeseci nakon toga nalazi se u Londonu, Milanu i Parizu gdje snima editorijale za poznate brendove.

“Modeling me spasio jer sam upoznala ljude koji su me u potpunosti promijenili”, rekla je Lorna koja se sada bavi samo snimanjem dokumentaraca.

Lorna Tucker je danas majka troje djece, a “čista” je već sedam godina.

kurir.rs

Check Also

BELGIJSKI MEDIJI : Sve laži i podmetačine u vezi raspada i rata u bivšoj SFRJ

Srbija je danas jedina država bivše Jugoslavije, pored Makedonije, koja je još uvek multinacionalna. S …