Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Zanimljivosti / UPOZORENJE BALKANCIMA KOJE JE ODJEKNULO INTERNETOM : Pazite se isceniranih napada po vjerskoj i nacionalnoj osnovi, tajne službe ne miruju !
screenshot_4

UPOZORENJE BALKANCIMA KOJE JE ODJEKNULO INTERNETOM : Pazite se isceniranih napada po vjerskoj i nacionalnoj osnovi, tajne službe ne miruju !

Rat koji je zadesio Jugoslaviju je bio smišljen i dogovren daleko od naših granica. Iscenirani napadi poput onih u Hrvatskoj i Sarajevu od strane obavještajnih službi koje su radile protiv same Jugoslavije i njenih građana, su doveli do krvavog rata.

Svjedoci smo ogromne nacionalističke i separatističke politike na Balkanu a najviše u Bosni i Hercegovini. Veličaju se ratni zločinci i fašistički ideolozi, daju im se priznanja, imena školama pa čak i svetcom ih proglašavaju u Hrvatskoj dok u Srbiji rehabilituju koljače . Sve to narod mirno gleda dok ne bude kasno !

Svaki političar će svoje dijete skloniti i sakriti daleko od rata koji zagovaraju našoj djeci. Njihove tajne službe će pokušati na sve načine da naprave i organizuju lažne napade na manjinski narod u određenoj sredini. Time će probuditi, već dovoljno uzburkanu krv i dovesti do novih stradanja nevinih ljudi. Ovo upozeorenje je bazirano na mnogobrojnim iskustvima kako domaćim tako i inostranim i nije nimalo naivno.

Revolucija.org upozorava sve građane na ovaj mogući scenarij koji bi doveo čitav Balkan u veliku opasnost i problem u kojem nema pobjednika.

Milorad Dodik i Bakir Izetbegović rade na takvom projektu odavno, oni nikada neće otići u zatvor bez rata. Zato svi pamet u glavu i dobro procijenite situaciju i buduća dešavanja, nikada ne reagujte na ono što vam kontrolisani mediji predstave.

Pazite svoje komšije i nedajte ih dirati ! Nacionalista je puna Bosna ali nisu u većini, samo su najglasniji. Ako se na vrijeme pobunite protiv njih i date im do znanja da to ne prolazi više, sačuvat ćete mnoge živote! Vaša djeca će vam biti zahvalna.

 

Revolucija.org

 

loading...

Check Also

Screenshot_9

(VIDEO) REPTILI ILI VAMPIRI? Ovo su najpoznatije teorije zavjere o PORODICI ROKFELER

Presađivanja srca i bubrega koje je Dejvid Rokfeler često praktikovao teoretičari zavera interpretiraju kao prinos …