Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Home / Zanimljivosti / UPOZORENJE BALKANCIMA KOJE JE ODJEKNULO INTERNETOM : Pazite se isceniranih napada po vjerskoj i nacionalnoj osnovi, tajne službe ne miruju !
screenshot_4

UPOZORENJE BALKANCIMA KOJE JE ODJEKNULO INTERNETOM : Pazite se isceniranih napada po vjerskoj i nacionalnoj osnovi, tajne službe ne miruju !

Rat koji je zadesio Jugoslaviju je bio smišljen i dogovren daleko od naših granica. Iscenirani napadi poput onih u Hrvatskoj i Sarajevu od strane obavještajnih službi koje su radile protiv same Jugoslavije i njenih građana, su doveli do krvavog rata.

Svjedoci smo ogromne nacionalističke i separatističke politike na Balkanu a najviše u Bosni i Hercegovini. Veličaju se ratni zločinci i fašistički ideolozi, daju im se priznanja, imena školama pa čak i svetcom ih proglašavaju u Hrvatskoj dok u Srbiji rehabilituju koljače . Sve to narod mirno gleda dok ne bude kasno !

Svaki političar će svoje dijete skloniti i sakriti daleko od rata koji zagovaraju našoj djeci. Njihove tajne službe će pokušati na sve načine da naprave i organizuju lažne napade na manjinski narod u određenoj sredini. Time će probuditi, već dovoljno uzburkanu krv i dovesti do novih stradanja nevinih ljudi. Ovo upozeorenje je bazirano na mnogobrojnim iskustvima kako domaćim tako i inostranim i nije nimalo naivno.

Revolucija.org upozorava sve građane na ovaj mogući scenarij koji bi doveo čitav Balkan u veliku opasnost i problem u kojem nema pobjednika.

Milorad Dodik i Bakir Izetbegović rade na takvom projektu odavno, oni nikada neće otići u zatvor bez rata. Zato svi pamet u glavu i dobro procijenite situaciju i buduća dešavanja, nikada ne reagujte na ono što vam kontrolisani mediji predstave.

Pazite svoje komšije i nedajte ih dirati ! Nacionalista je puna Bosna ali nisu u većini, samo su najglasniji. Ako se na vrijeme pobunite protiv njih i date im do znanja da to ne prolazi više, sačuvat ćete mnoge živote! Vaša djeca će vam biti zahvalna.

 

Revolucija.org

 

loading...

Check Also

Screenshot_34

OVE DRŽAVE NE ŽELE NI ČUTI ZA HRVATSKU Zašto je ova zemlja sa 11 milijuna stanovnika, ne želi priznati?

Iako je prošla četvrtina stoljeća otkada je, na primjer, Europska unija priznala Hrvatsku, neke zemlje …